Michiel Dulfer

Michiel Dulfer kieslijst
Michiel gaat voor Profiel 2. Hij is lid sinds december 2013.

Ik ben Michiel Dulfer. Ik ben een heel gemiddelde Nederlander. Ik heb gestudeerd, heb al 18 jaar een vaste baan, woon samen met mijn vriendin en onze twee zoontjes in een rijtjeshuis. Ik ben een actieve maar niet heel bijzondere piraat.

Sinds de vorige landelijke verkiezingen in 2012 ben ik actief voor de Piratenpartij. Ik ben mede oprichter van de Piratenpartij Groningen waar ik kandidaat lijsttrekker en uiteindelijk nummer 2 op de lijst was voor de gemeenteraad verkiezingen in 2014. Ik heb 3 jaar in de ledenraad gezeten (2013-2015). Ik heb af en aan meegedacht over het programma en de organisatie. Ik heb ooit loomio opgezet om het interne debat binnen de partij te stroomlijnen. Ook de Signal “Swarm” groepen heb ik opgestart en draai ik actief in mee. Ik probeer bij elke ALV aanwezig te zijn en heb dan geen moeite de microfoon te nemen. De Piratenpartij kent mij en ik ken de Piratenpartij.

Daarom wil ik mijzelf graag beschikbaar stellen voor een positie in de ‘middenmoot’ van de kieslijst voor de tweede kamer verkiezingen (profiel 2). Ik doe dit omdat ik ooit lid ben geworden onder het motto “put your money where your mouth is” en dit is de volgende stap in dat motto. Ik doe dit omdat ik de discussie met twijfelaars of zelfs tegenstanders over onze standpunten kan en wil aangaan. En ik doe dit omdat ik denk dat de lijst niet alleen divers moet zijn, maar ook goed gevuld!