Piratenpartij lanceert Kamergotchi generator

In de televisie uitzending van Arjen Lubach op 19 februari werd de ‘Kamergotchi’ app gelanceerd. Je kan dat stukje van de uitzending op Youtube terugzien.

In die app kan je zorgen (of juist niet) voor een Tweede Kamerlid en zo kan je punten verzamelen. Af en toe zegt je Kamergotchi poppetje dan grappige dingen tegen je. Het spelletje is in de eerste paar dagen al meer dan 500.000 keer gedownload.

Wij bij de Piratenpartij vinden humor heel belangrijk. En ook dat je goed zorgt voor Kamerleden. Volksvertegenwoordiger zijn is namelijk een erg verantwoordelijke baan en heel veel werk om goed te doen.

We vinden heel veel werk helemaal niet erg en we vinden een goede volksvertegenwoordiging heel belangrijk. Daarom kan je op 15 maart op ons stemmen.

Samen hebben de leden van de Piratenpartij het verkiezingsprogramma geschreven, daarin kan je lezen hoe wij dat gaan doen. Je kan het hier lezen. Bij de Piratenpartij werken we graag met iedereen samen. Als Kamerleden blijven wij ook na 15 maart met jou in gesprek en nu kan ons Kamergotchi poppetje dat ook!

In de Kamergotchi #hoedan generator van de Piratenpartij.

Wat zou jij aan onze Kamergotchi Ancilla willen vragen en wat zou jouw antwoord zijn als jij het voor het zeggen had?

Als je je plaatjes maakt en stuurt over Twitter of Facebook, zouden we het leuk vinden als je er #PPNL en #JouwKeuze bij zet. Wij zijn van de Piratenpartij Nederland (#PPNL) en #JouwKeuze om in vrijheid te kunnen zeggen en doen wat jij wilt, ook op internet, vinden wij het belangrijkste wat er is.

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail