PPNL verkiesbaar in elke regio!

In de laatste dagen hebben tientallen vrijwilligers alles op alles gezet om in het hele land ondersteuningsverklaringen in te zamelen. Deze verklaringen zijn essentieel om deel te kunnen nemen aan de verkiezingen van 15 maart. In elk van de 20 kieskringen die Nederland telt dienden 30 van deze verklaringen te worden opgehaald. Alleen kieskring 20, de Nederlandse Antillen, is niet binnen gehaald maar dit is verwaarloosbaar en hindert ons niet om in alle Nederlandse kieskringen verkiesbaar te zijn en met eenzelfde lijstnummer op het stembiljet te verschijnen.

Om zeker te zijn dat we 30 geldige verklaringen per kieskring kunnen inleveren hebben we ons gericht op minimaal 35 handtekeningen per kieskring. Deze doelstelling is overal ruim gehaald.

De formulieren worden a.s. maandag, op papier, in Den Haag ingeleverd.

Via deze weg danken we iedereen die zich de afgelopen dagen heeft ingezet om dit klinkende resultaat te bereiken. Het is een fantastisch resultaat!

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail