Spreker Piratenweekend – Bart Jacobs over de publieke zaak in de digitale wereld

Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat Bart Jacobs, hoogleraar cyber security aan de Radboud Universiteit Nijmegen, als externe spreker aanwezig is op het Piratenweekend.

Bart Jacobs is een toonaangevend expert op het gebied van cyber security en is daarom regelmatig te gast op de Nederlandse televisie en op de radio. Hij doet al jaren onderzoek naar de theoretische en praktische aspecten van digitale veiligheid. Ook kijkt hij hierbij naar de gevolgen met betrekking tot privacy en andere sociale aspecten.

Op het Piratenweekend zal Bart Jacobs op zaterdag 28 januari aan het eind van de middag een presentatie geven met als titel “De publieke zaak in de digitale wereld”. Wil jij deze presentatie ook bijwonen? Meld je dan nu hier aan.

Het Piratenweekend zal plaatsvinden op 27, 28 en 29 januari in Delft. De verschillende sprekers en workshops zullen zo snel mogelijk op deze site verschijnen. Houd de campagnesite dus goed in de gaten en meld je vooral hier alvast aan voor het Piratenweekend.

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail