Meet & Greet with Thorhildur Sunna Aevarsdóttir

LIVE FROM AMSTERDAM

Op vrijdag 2 december, aanvang 18.30 uur,  organiseert de Amsterdamse Piratenpartij een Meet & Greet met Thorhildur Sunna Aevarsdóttir, eén van de IJslandse Piraten die door de grote verkiezingswinst in het parlement is gekozen. Thorhildur is dus Kamerlid en Piratenpoliticus. Daarnaast is zij expert op het gebied van deeldemocratie en een ervaren campaigner. Ze studeerde in Utrecht en Groningen, dus ze heeft veel banden met ons land. Ze is in Nederland voor de Innovating Democracy Conference in Pakhuis De Zwijger, op 1 december. Op uitnodiging van de Piratenpartij Amsterdam komt zij vrijdag 2 december naar Huis de Pinto om de Nederlandse Piraten te ontmoeten, haar ervaring in de meest succesvolle piratencampagne ooit te delen en te praten over haar ervaringen als Piratenparlementariër.

Vragen

Om de avond zo inhoudelijk mogelijk te maken, vragen de Amsterdamse Piraten jou om van te voren vragen voor te bereiden. Dat doen we op deze plek, in dit versleutelde cryptpad. De Q & A zal worden gemodereerd door (spreker volgt nog), en zowel de moderator als onze gast willen de vragen graag van te voren doornemen, zodat iedereen zich optimaal kan voorbereiden. Zet hieronder jouw vraag, gevolgd door jouw naam. Als jouw vraag er al (ongeveer) bij staat, kun je beter een andere vraag bedenken.

Namens de Amsterdamse Piraten,

Thomas de Groot

 

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail